Ouderavonden

Eerstvolgende ouderavond

Op donderdag 8 maart 2018 vindt tussen 17:00 uur en 21:00 de ouderavond plaats.

U kunt zich voor deze avond tot en met zaterdag 3 maart inschrijven met de code die u ontvangen heeft.
Indien u de code kwijt bent of niet ontvangen heeft kunt u contact opnemen met de leerlingadministratie.

Deze avond biedt u de gelegenheid om docenten van uw kind te spreken over de voortgang op de Roncalli Mavo. Omdat wij met, en niet over de leerling willen praten, moet uw kind meekomen naar de gesprekken.

Vanaf maandag 5 maart a.s. kunt u hier inloggen met de inlogcode die u ontvangen heeft om de aanvraag in te dienen om te zien wanneer u en uw zoon/dochter ingeroosterd zijn voor de ouderavond van komende donderdag. Indien u de code niet meer weet kunt u deze telefonisch opvragen bij de administratie. Mocht u toch niet kunnen op de ingedeelde tijd verzoeken wij u vriendelijk dat per mail te melden aan de desbetreffende docent(en).  Wij stellen het erg op prijs als u iets voor afgesproken tijd aanwezig kunt zijn, zodat er een minimale uitloop is. Met ruim 700 gesprekken deze avond is het enorm druk.


 

Het is van groot belang dat de school en de ouders samenwerken. Een van de mogelijkheden is het gebruik maken van ouderavonden. Deze gesprekken duren 10 minuten om zoveel mogelijk ouders de kans te geven. Op de avond kan men maximaal twee docenten spreken.

Doel?

  • Bespreken resultaten
  • Gesprek met de vakdocent
  • Gesprek met de mentor
  • Ontmoeten andere vakdocenten

Wanneer?
Deze avonden worden verspreid door het schooljaar gepland en zijn te vinden in de agenda.

Persoonlijk gesprek
Indien ouders dat wensen, bestaat er ook de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek aan te vragen met de mentor of vakdocent. Hierdoor is er meer tijd beschikbaar.