Ouderavonden

Eerstvolgende ouderavond

Op dinsdag 19 maart 2019 vindt tussen 17:00 uur en 21:00 de ouderavond plaats.

U kunt zich voor deze avond tot en met vrijdag 15 maart 23:59 uur inschrijven  via magister met de code die u ontvangen heeft. (let op, dit moet met de code van u als ouder, niet die van de leerling)
Indien u de code kwijt bent of niet ontvangen heeft kunt u contact opnemen met de leerlingadministratie.

Wanneer u ingelogd bent ziet u in het Magister menu aan de linkerkant de button “ouderavond” staan.  in het daaropvolgende scherm ziet u de button “inschrijven”. Dan ziet u de docenten waar uw zoon/dochter les van heeft. U kunt maximaal 2 docenten kiezen! Wilt u een gesprek met bijvoorbeeld een directielid of iemand van de zorg, haal dan het vinkje weg bij “alleen betrokken personeel” . daarna volgt u de stappen.

Deze avond biedt u de gelegenheid om docenten van uw kind te spreken over de voortgang op de Roncalli Mavo. Omdat wij met, en niet over de leerling willen praten, moet uw kind meekomen naar de gesprekken.

Vanaf maandag 18 maart a.s. kunt u in Magister inloggen met de inlogcode die u ontvangen heeft om te zien wanneer u en uw zoon/dochter ingeroosterd zijn voor de ouderavond van komende donderdag. Indien u de code niet meer weet kunt u deze telefonisch opvragen bij de administratie. Mocht u toch niet kunnen op de ingedeelde tijd verzoeken wij u vriendelijk dat per mail te melden aan de desbetreffende docent(en).  Wij stellen het erg op prijs als u iets voor afgesproken tijd aanwezig kunt zijn, zodat er een minimale uitloop is. Met ruim 700 gesprekken deze avond is het enorm druk.


 

Het is van groot belang dat de school en de ouders samenwerken. Een van de mogelijkheden is het gebruik maken van ouderavonden. Deze gesprekken duren 10 minuten om zoveel mogelijk ouders de kans te geven. Op de avond kan men maximaal twee docenten spreken.

Doel?

  • Bespreken resultaten
  • Gesprek met de vakdocent
  • Gesprek met de mentor
  • Ontmoeten andere vakdocenten

Wanneer?
Deze avonden worden verspreid door het schooljaar gepland en zijn te vinden in de agenda.

Persoonlijk gesprek
Indien ouders dat wensen, bestaat er ook de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek aan te vragen met de mentor of vakdocent. Hierdoor is er meer tijd beschikbaar.