In december, januari en februari kunnen basisschoolleerlingen deelnemen aan onze proeflessen. Tijdens deze middagen volgen de leerlingen 3 lessen bij verschillende docenten. Ze krijgen op deze manier een indruk van het voortgezet onderwijs in het algemeen en de Roncalli Mavo in het bijzonder. Daarnaast krijgen de leerlingen een voorlichting over de Roncalli Mavo door leerlingen van de Roncalli Mavo die op dit moment in klas 1 zitten.

In verband met de lockdown van 16 december kunnen de proeflessen helaas niet op school plaatsvinden. Leerlingen kunnen digitaal op afstand deelnemen aan de proeflessen. Voorafgaande aan de proeflessen sturen wij een instructie. Ook krijg je een gastaccount voorzien van een toegangscode. We hopen dat je op deze wijze toch een goed beeld krijgt van onze school.

Normaal gesproken is er tijdens de proeflessen voor ouders de mogelijkheid om op de Roncalli Mavo te wachten tot de proeflessen afgelopen zijn. Ouders konden op dat moment meteen vragen stellen aan de coördinator van leerjaar 1. Omdat de proeflessen op dit moment niet op school plaatsvinden maar digitaal, is dat niet mogelijk. Graag bieden we na afloop van de proeflessen ouders de gelegenheid om in de digitale omgeving van de proeflessen vragen te stellen aan de coördinator van klas 1.

In verband met de organisatie vinden we het prettig als leerlingen van tevoren aangemeld worden voor onze proeflessen. Het aanmelden kan door op onderstaande link te klikken.

Inschrijfformulier proeflessen woensdag 9 december 2020 13:30-15:00 uur

Inschrijfformulier proeflessen woensdag 20 januari 2021 13:30-15:00 uur

Inschrijfformulier proeflessen woensdag 10 februari 2021 13:30-15:00 uur

Naast het volgen van proeflessen is het mogelijk om een kijkje te nemen in de school, terwijl de school in bedrijf is. Dit wordt echter niet op vaste momenten aangeboden. Voor een persoonlijke rondleiding kunt u dit formulier invullen.

Dit delen: