Op de Roncalli Mavo werken alle leerlingen in de brugklas met een laptop. Deze laptop word aan het begin van het schooljaar aan uw zoon/dochter beschikbaar gesteld, na het invullen en tekenen van een bruikleenovereenkomst krijgt uw zoon/dochter de laptop mee. Deze bruikleenovereenkomst krijgt u aan het einde van de zomervakantie toegestuurd.

U betaald voor deze laptop geen kosten, behalve een eigen bedrage van 50 euro. Dit is tevens uw eigen risico in elk geval van schade. Bij een schadegeval gebruiken wij eerst de 50 euro van uw borg, de rest hoeft u niet te vergoeden. Na het afhandelen van een eventuele schade dient u opnieuw 50 euro borg over te maken naar school.

De laptops worden kant en klaar geleverd, dit betekent: alle benodigde programma's zijn vooraf geïnstalleerd. Uw zoon/dochter dient hierna alleen nog maar in te loggen, en dan is de laptop startklaar.

De laptop blijft eigendom van de school en word na 4 jaar of na eerder verlaten van de school weer ingenomen. Uw zoon/dochter mag de laptop uiteraard gewoon mee naar huis nemen na de lessen en in het weekend uiteraard thuishouden. Het is alleen niet mogelijk om zelf games, programma's, etc. te installeren - aangezien de laptop onder het beheer van de Roncalli Mavo staat en alleen voor onderwijskundige doelen bedoeld is.

Dhr. Knetemann is binnen de school het aanspreekpunt wat betreft de laptops. In geval van schade moet uw zoon of dochter de laptop inleveren. Indien dhr. Knetemann de laptop niet kan repareren, zal deze worden ingenomen en krijgt uw zoon of dochter een vervangende laptop mee gedurende de reparatie periode. Daarna zal de laptop weer omgeruild worden.

Dit delen: