VanDijk: Digitale leermiddelen bestellen.

Hieronder volgen instructies voor het bestellen van de (digitale) boeken VanDijk. Voor instructieve video en link naar de site van VanDijk verwijzen wij je naar onze website blogitem: https://www.roncallimavo.nl/ipad/digitale-leermiddelen/

VanDijk verzorgt de levering van jouw digitale leermiddelen. Die worden wel door school betaald, maar je moet ze nog wel zelf bestellen. Je kunt in het bestelproces extra schoolspullen uitzoeken, maar die moet je wel zelf betalen.

Wanneer moet je bestellen?

Je moet je digitale leermiddelen zo snel mogelijk bestellen, zodat deze op tijd voor je klaar gezet kunnen worden. De uiterste datum waarop je dit kunt bestellen is rond 13 augustus (in de zomervakantie!). Als je later bestelt, is er geen garantie dat je boeken op tijd klaar gezet kunnen worden. Doe dit dus op tijd!

Hoe werkt het?

Ga naar VanDijk.nl en begin direct met bestellen. Kies de plaats waar je school staat en kies je school en klas. Daarna gaat het bestelproces eigenlijk vanzelf. Bekijk ook deze instructievideo.

Eigen account

Na het kiezen van je school en klas log je in of registreer je je als nieuwe klant. Het is belangrijk dat je een eigen account hebt, zodat we jouw digitale lesmateriaal goed kunnen klaarzetten.

Wanneer krijg je je spullen en digitale lesmateriaal?

Als je op tijd hebt besteld, krijg je je lespakket uiterlijk een week voordat school weer begint. Zodra jouw pakket met eventuele extra’s verstuurd wordt, ontvang je daar een mailtje over. Zo weet je precies wanneer je je pakket kunt verwachten. Over het digitale lesmateriaal sturen we je een aparte mail. Die ontvang je nog voor de start van het nieuwe schooljaar.

Levering van het pakket?

Mocht je extra spulletjes hebben besteld, wordt je pakket op je huisadres afgeleverd of op een afhaallocatie als je die hebt aangegeven. Treffen we je niet thuis? Dan laat PostNL een berichtje voor je achter met informatie waar je je pakket kunt afhalen.

Let op:
• Je hoeft tijdens het bestelproces GEEN pakketnummer in te vullen, de boekenlijst komt automatisch bij de volgende stap in beeld als je de juiste klas hebt geselecteerd. De juiste boeken worden dan ook automatisch geselecteerd.

• Voor klas 1 & 2: Mocht je twijfelen over welke klas je precies zit, neem dan contact op met je mentor of LJC (leerjaarcoördinator).

• Voor klas 3 & 4: Mocht je twijfelen over welke keuzevakken je precies hebt, neem contact op met je decaan.

• Onder het vak ‘Learnbeat’ vallen meerdere vakken, waaronder bijv. Nederlands. Het kan dus zijn dat je een vak mist, die valt dan onder Learnbeat. Wij hebben ervoor gezorgd dat de verplichte vakken altijd geselecteerd en bezorgd worden. Mocht een keuzevak (jaar 3 & 4) er niet bij staan, dan kun je er vanuit gaan dat deze onder Learnbeat valt.

• Als je geen extra spulletjes hebt besteld in de webshop krijg je in principe geen pakket thuis gestuurd. Dit omdat alle boeken digitaal zijn, maar het kan zijn dat er een werkboek bij zit die bezorgd wordt (biologie jaar 1 bijvoorbeeld). In principe wordt er vanuit VanDijk gecommuniceerd dat het bezorgd zal worden, maar dit is niet altijd het geval. In het geval van een compleet digitaal boekenpakket (dus geen extra spulletjes of een werkboek) zal er niets bezorgd worden (je ontvangt daar alleen een bevestigingsmail van).

• Aan het einde van de zomervakantie ontvang je een bevestigingsmail dat je boeken klaar staan. Aan het begin van het nieuwe schooljaar zullen de boeken klassikaal tijdens een van de eerste lessen samen met je mentor op de iPad geïnstalleerd worden. Je hoeft behalve het bestellen verder niets zelf te doen nog.

Vragen?

We helpen je graag. De antwoorden op veel vragen over het bestellen van boeken vind je op VanDijk.nl. Je kunt daar ook alle contactgegevens van de klantenservice vinden mocht je er niet uitkomen.

Dit delen: