Start schooljaar 2021-2022

  • 26-08-2021

De zomervakantie zit er bijna op. We hopen dat je kunt terugkijken op een mooie zomervakantie en dat je voldoende opgeladen bent om het nieuwe jaar met frisse energie te starten.

Maandag 30 augustus is een vergaderdag voor docenten en nog een vrije dag voor leerlingen.

Dinsdag 31 augustus verwachten we de leerlingen in de middag weer op school. Er zal dan kennis gemaakt worden met de mentorklas en met de mentor. Ook nemen de leerlingen op dat moment hun agenda, kluissleutel en inlogcodes in ontvangst. We verwachten de leerlingen dinsdagmiddag op het volgende tijdstip op school:

Klas 1: 13.00 uur

Klas 2: 14.00 uur

Klas 3: 14.15 uur

Klas 4: 14.30 uur

Sinds woensdag 25-08 zijn de nieuwe lesroosters zichtbaar in Magister. Het kan dat hier de komende dagen nog kleine wijzigingen in aangebracht worden.

Woensdag 1 september zullen de lessen voor klas 2 t/m 4 volgens het reguliere lesrooster van start gaan. De leerlingen van klas 1 zullen de eerste week een introductieprogramma volgen.

Onder deze link tref je de brief over de start van het schooljaar die op woensdag 25-08 met ouders en leerlingen gedeeld is.

We zien er naar uit om volgende week iedereen op school te zien. We wensen de leerlingen een leerzaam, succesvol, gezond, maar vooral ook leuk schooljaar toe.