Open dag 3 februari 2024

  • 27-01-2024

Open dag zaterdag 3 februari 2024 (10.00 – 14.00 uur)

Zaterdag 3 februari staat de open dag van de Roncalli Mavo op de planning. De open dag is een mooie gelegenheid voor leerlingen en ouders om een kijkje te komen nemen in onze school. Graag laten we zien wat de Roncalli Mavo duidelijk, sfeervol en modern maakt.

De Roncalli Mavo is namelijk:

- Een kleinschalige en sfeervolle school.

- Een school waar leerlingen iedere dag met de mentor starten.

- Een school met een uitdagend en gevarieerd Discovery-programma, met leuke en interessante onderdelen, zoals sport, dans, kunst, robotica, koken en Science Lab.

- Een (t)huiswerkvrije school, waar leerlingen huiswerk op school maken bij een (vak)docent of de mentor.

- Een school waar leerlingen met een eigen laptop werken.

- Een school waar leerlingen naast de bekende vakken ook moderne vakken volgen waarin moderne vaardigheden centraal staan, zoals (internationaal)burgerschap, technologie en toepassing en informatietechnologie.

- Een school waar leerlingen examen kunnen doen in meer praktisch georiënteerde vakken, zoals beeldende vorming & tekenen, lichamelijke opvoeding 2 en informatietechnologie.

Natuurlijk valt er tijdens de open dag nog veel meer te ontdekken. Onze leerlingen laten graag de school zien en natuurlijk kunnen er dan ook vragen gesteld worden. Van tevoren aanmelden voor de open dag is niet nodig. Op deze dag kan er tussen 10.00 en 14.00 uur op ieder moment even binnengelopen worden.

We hopen je zaterdag 3 februari op de Roncalli Mavo te zien en te spreken.