Open dag 2022

  • 31-01-2022

Afgelopen zaterdag vond de open dag van de Roncalli Mavo plaats. We kijken terug op een leuke, geslaagde dag. Geïnteresseerde leerlingen (en ouders) werden volgens een vaste route door een docent rondgeleid door de school. Langs de route werd informatie gegeven over elementen die onze school bijzonder maken, zoals: het (t)huiswerkvrije Roncalli systeem, het discovery-programma, ons moderne, digitale (iPad) onderwijs, de vakken International Class, technologie en toepassing (T&T) en informatietechnologie (IT) en onze ondersteunings afdeling. Dit filmpje geeft een korte impressie van de open dag.

We zijn trots op de leerlingen die deze dag kwamen helpen en de manier waarop zij het verhaal van onze school in hun eigen woorden konden overbrengen.

Voor leerlingen en ouders die de open dag gemist hebben, is er de mogelijkheid om in februari of maart een persoonlijke rondleiding te krijgen door de school.

Daarnaast organiseren we op woensdag 9 februari proeflessen. Op deze manier kunnen leerlingen de lessen op de Roncalli Mavo ervaren.

Voor ouders wordt er op woensdag 16 februari een digitale informatie avond georganiseerd. Tijdens deze avond voorzien we u van informatie over de school en ons onderwijs en is er gelegenheid om al uw vragen te stellen.