Open avond Roncalli Mavo, woensdag 16-11

  • 21-11-2022

Afgelopen woensdag (16-11) heeft de open avond van de Roncalli Mavo plaatsgevonden. We kijken terug op een geslaagde, drukke en gezellige avond. In totaal hebben 110 leerlingen uit groep 8 en groep 7 onze open avond bezocht. Zij hebben deze avond kunnen ontdekken wat de Roncalli Mavo sfeervol, duidelijk en modern maakt. We zijn trots op de leerlingen van de Roncalli Mavo die deze avond kwamen helpen. Zij hebben op enthousiaste wijze verschillende elementen van onze school gepresenteerd en hebben de bezoekers een rondleiding door de school gegeven.

Prijsvraag economie

Bij het vak economie mochten bezoekers een schatting maken van de prijzen van producten in de supermarkt. Ze deden dit door de prijs van een boodschappenpakket (met daarin o.a. snoep, drinken, een drinkfles, pennen, een agenda en een rekenmachine) te schatten. Van alle inzendingen kwam Zainab het dichtst in de buurt. Zij had het pakket op €23,- geschat en haar schatting lag daarmee €0,18 af van de werkelijke waarde. Afgelopen vrijdag heeft ze het pakket op feestelijke wijze in ontvangst genomen.

Open dag zaterdag 28-01

Op zaterdag 28 januari 2023 staat de open dag van de Roncalli Mavo op de planning. Bezoekers zijn die dag tussen 10.30 uur en 15.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen in de school.

Proeflessen

Voor leerlingen die de Roncalli Mavo eerder willen ontdekken worden in november (woensdag 30-11), december (woensdag 14-12) en januari (woensdag 18-01) proeflessen aangeboden. Door op de link te klikken kunnen leerlingen zich aanmelden voor de proeflessen.