Open avond 16 november 2022 (18.30 – 21.00 uur)

  • 11-11-2022

Roncalli Mavo ‘Ontdek jezelf’!

Aanstaande woensdag (16-11-2022) staat de open avond (18.30 – 21.00 uur) van de Roncalli Mavo op de planning. De open avond is een mooie gelegenheid voor leerlingen en ouders om een kijkje te komen nemen in onze school. Graag laten we zien wat de Roncalli Mavo duidelijk, sfeervol en modern maakt.

De Roncalli Mavo is namelijk:

- Een kleinschalige en sfeervolle school.

- Een school waar leerlingen iedere dag met de mentor starten.

- Een school met een uitdagend en gevarieerd Discovery-programma, met leuke en interessante onderdelen, zoals sport, theater, dans, kunst, robotica, bakken en Science Lab.

- Een (t)huiswerkvrije school, waar leerlingen huiswerk op school maken bij een (vak)docent of de mentor.

- Een school waar leerlingen met een eigen device (laptop) werken.

- Een school waar leerlingen naast de bekende vakken ook moderne vakken volgen waarin moderne vaardigheden centraal staan, zoals (internationaal)burgerschap, technologie en toepassing en informatie technologie.

Natuurlijk valt er op de open avond nog veel meer te ontdekken. Onze leerlingen laten graag de school zien en natuurlijk kunnen er dan ook vragen gesteld worden. Van tevoren aanmelden voor de open avond is niet nodig. Op deze avond kan er ieder moment even binnengelopen worden.

We hopen je aanstaande woensdag op de Roncalli Mavo te zien en te spreken. Bij ons is er namelijk altijd wat te doen: dat ontdek je vanzelf!