In december, januari en februari kunnen basisschoolleerlingen deelnemen aan onze proeflessen. Tijdens deze middagen volgen de leerlingen 3 lessen bij verschillende docenten. Ze krijgen op deze manier een indruk van het voortgezet onderwijs in het algemeen en de Roncalli Mavo in het bijzonder. Daarnaast krijgen de leerlingen een voorlichting over de Roncalli Mavo door leerlingen van onze school dit op dit moment in leerjaar 1 zitten.

Leerlingen hoeven naar de proeflessen geen materialen mee te nemen. Leerlingen worden op de middag van de proeflessen tussen 13.45 en 15.30 uur op de Roncalli Mavo verwacht. We zullen de leerlingen bij binnenkomst ontvangen en naar het lokaal brengen waar de proeflessen plaatsvinden.

In verband met de organisatie vinden we het prettig als leerlingen van tevoren aangemeld worden voor onze proeflessen. Het aanmelden kan door op onderstaande link te klikken.

Persoonlijke rondleiding:

Naast het volgen van proeflessen is het mogelijk om aan het einde van de dag een persoonlijke rondleiding te krijgen door de school. Dit wordt echter niet op vaste momenten aangeboden. Voor een persoonlijke rondleiding kunt u dit formulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken.

Dit delen: