Omgaan met Pubers

  • 16-12-2020

Wil jij weten hoe je met je puber in gesprek blijft? En hoe je omgaat met typisch pubergedrag? Meld je aan voor de online cursus Omgaan met Pubers!

Dreumestijd.
Wil je weten hoe je omgaat met de driftbuien van je dreumes? Of juist hoe je je dreumes kunt stimuleren in zijn ontwikkeling? In 10 bijeenkomsten bespreken we verschillende onderwerpen zoals slapen, samen spelen en angst. We delen ervaringen met elkaar en je kunt al je vragen over de ontwikkeling en opvoeding van je dreumes stellen.
 
Info:
Cursus: Dreumestijd online
Data: Woensdag 1 juli – 2 september
Tijd: 9:00-10:00
Locatie: online
Na aanmelding krijg je inloggegevens om mee te kunnen doen.
Afbeelding met tekening Automatisch gegenereerde beschrijving
Omgaan met Pubers
Wil jij weten hoe je met je puber in gesprek blijft? En hoe je omgaat met typisch pubergedrag? Meld je aan voor de online cursus Omgaan met Pubers! De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten voor ouders met kinderen van 10 tot 18 jaar. We bespreken veranderingen in de puberteit, praten en onderhandelen en het stellen van grenzen. Bij genoeg aanmeldingen starten we op dinsdag 7 juli van 9:30-11:00.

Info:
Cursus: Omgaan met Pubers online
Datum: Dinsdag 7 juli – 11 augustus
Tijd:     9:30-11:00
Locatie: Online
Na aanmelding krijg je de inloggegevens om mee te kunnen doen.
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'OMGAAN MET PUBERS'
 
Aanmelden kan via onze website www.vvstwinkeltje.nl of door mij een mailtje te sturen. Extra informatie is te vinden op onze website (www.vvstwinkeltje) en voor vragen kunt u mij altijd mailen/bellen/appen.