U kunt via de vernieuwde webshop een iPad bestellen.

Hoe kunt u de iPad bestellen? Wij leggen het u in een paar stappen uit:

  1. U klikt op de button “naar de Webshop” u komt dan terecht op onze webshop. Hier kunt u een account aanmaken.
  2. Nadat u een account hebt aangemaakt en inlogt op de webshop, kunt u bij assortiment een iPad en evt. accessoires uitzoeken en in uw winkelmandje plaatsen.
  3. Via de webshop kunt u er voor kiezen om de iPad meteen af te rekenen. De iPad word dan direct bij u thuis bezorgd.

iPad met een huur-/koop-overeenkomst:

Om in aanmerking te komen voor een iPad met een huur-/koop-overeenkomst kunt u via de webshop het formulier invullen. Uw aanvraag word van de zomervakantie gecontroleerd.

De iPad kunt u voor het begin van het schooljaar op school afhalen. U ontvangt hier dan bericht over. –> U ontvangt na het plaatsen van de bestelling voor een huurkoopregeling geen bevestiging-email. Er wordt achter de schermen een controle uitgevoerd, waarna u bericht en een uitnodiging voor het afhalen van de iPad krijgt.

Let op:

Het risico op schade bij vallen en/of stoten is wel aanzienlijk aanwezig! Wij raden de aanschaf van een case (beschermingshoes) dus ten zeerste aan.

De iPad is niet standaard verzekerd. U kunt er wel voor kiezen een verzekering af te sluiten via de webshop (regelt u zelf een verzekering, houdt u er dan rekening mee dat dit alleen kan, binnen twee weken na aanschaf!).