De iPad is niet standaard verzekerd. U kunt er wel voor kiezen een verzekering met korting af te sluiten. Houdt u er dan wel rekening mee dat de kosten voor deze verzekering direct afgerekend dient te worden bij de aanvraag hiervan. Bij een huurkoop-iPad is de aanschaf van een iPad Otterbox Case een verplichte voorwaarde is.

In samenwerking met Educatiestore en smart2scool kunnen wij u een voordeligere verzekering aanbieden. U kunt deze aanvragen op deze link:

http://afsluiten.smart2scool.nl 

Let op: Het afsluiten van een verzekering kan alleen binnen twee weken na aanschaf.

U kunt hier de polisvoorwaarden teruglezen.

Mocht u de iPad via infotheek hebben aangeschaft, dan heeft u geen 2 maar 3 jaar garantie. In samenwerking met Apple levert infotheek de iPads met een langere garantietijd.

Als een iPad defect is wilt niet meteen zeggen dat dit onder de garantie valt. Wat precies onder garantie valt kunt u hier terug vinden:

https://www.apple.com/legal/warranty/products/netherlands-universal-warranty.html

(Let op: in dit document word gesproken over een 2-jarige garantie, bij Infotheek is dat 3 jaar)

Binnen 1 jaar na aanschaf:

Mocht er binnen een jaar na aanschaf van de iPad sprake van een defect zijn, dan lopen de stappen omtrent garantie via Microfix.

Microfix is een Apple Premium Service Provider en handelt in principe de garantie af. Indien de iPad defect is en het valt binnen de garantie, dan kunt u uw iPad aanmelden via telefoonnummer 071-5682555 of via de website www.microfix.nl

Garantie binnen het 2e en 3e jaar na aanschaf:

Microfix dekt de garantie het eerste jaar na aanschaf van de iPad, en infotheek levert zelf de garantie binnen het tweede en derde jaar na aanschaf van de iPad.

Indien de iPad binnen het 2e en 3e jaar na aanschaf defect raakt, dan kunt u de iPad aanmelden via uw account van de webshop (link) via “Mijn Account” – “bestellingen” – “Details” – “retour melden”.

U kunt ook direct contact opnemen met de klantenservice van Educatie Store:
https://educatiestore.nl/roncallimavo/nl/55/retouraanvraag-indienen

Garantie bij Infotheek als aanschaf iPad voor 2016:

Mocht u de iPad bij Infotheek voor het jaar 2016 hebben aangeschaft, dan kunt u bij een defect de iPad aanmelden via:

www.infotheek.com/rma

Aanschaf anders dan bij Infotheek:

Mocht u de iPad ergens anders dan bij Infotheek hebben gekocht, verwijs ik naar het bedrijf waar u de iPad heeft aangeschaft.