De iPad is niet standaard verzekerd. U kunt er wel voor kiezen een verzekering met korting af te sluiten. Houdt u er dan wel rekening mee dat de kosten voor deze verzekering direct afgerekend dient te worden bij de aanvraag hiervan. Bij een huurkoop-iPad is de aanschaf van een iPad Otterbox Case een verplichte voorwaarde is.

Wij raden u ten zeerste aan om naast de aanschaf van een iPad ook een verzekering hiervoor af te sluiten.

In samenwerking met Choose-IT en smart2scool kunnen wij u een voordeligere verzekering aanbieden. U kunt deze aanvragen op deze link:

http://afsluiten.smart2scool.nl 

Let op: Het afsluiten van een verzekering kan alleen binnen twee weken na aanschaf.

U kunt hier de polisvoorwaarden teruglezen.

Mocht u de iPad via Choose-IT hebben aangeschaft, dan heeft u geen 2 maar 3 jaar garantie. In samenwerking met Apple levert Choose-IT de iPads met een langere garantietijd.

Als een iPad defect is wilt niet meteen zeggen dat dit onder de garantie valt. Wat precies onder garantie valt kunt u hier terug vinden:

https://www.apple.com/legal/warranty/products/netherlands-universal-warranty.html

(Let op: in dit document word gesproken over een 2-jarige garantie, bij Infotheek is dat 3 jaar)

Binnen 1 jaar na aanschaf:

Mocht er binnen een jaar na aanschaf van de iPad sprake van een defect zijn, dan lopen de stappen omtrent garantie via Centralpoint (Choose-IT). Centralpoint is een Apple Premium Service Provider en handelt in principe de garantie af. Indien de iPad defect is en het valt binnen de garantie, dan kunt u uw iPad aanmelden via de webshop van Choose-IT.

Garantie binnen het 2e en 3e jaar na aanschaf:

Microfix dekt de garantie het eerste jaar na aanschaf van de iPad, en infotheek levert zelf de garantie binnen het tweede en derde jaar na aanschaf van de iPad.

Indien de iPad binnen het 2e en 3e jaar na aanschaf defect raakt, dan kunt u de iPad aanmelden via uw account van de webshop (link) via “Mijn Account” – “bestellingen” – “Details” – “retour melden”.

U kunt ook direct contact opnemen met de klantenservice van Educatie Store:
https://educatiestore.nl/roncallimavo/nl/55/retouraanvraag-indienen

Garantie bij Infotheek als aanschaf iPad voor 2016:

Mocht u de iPad bij Infotheek voor het jaar 2016 hebben aangeschaft, dan kunt u bij een defect de iPad aanmelden via:

www.infotheek.com/rma

Aanschaf anders dan bij Choose-IT:

Mocht u de iPad ergens anders dan bij Choose-IT hebben gekocht, verwijs ik naar het bedrijf waar u de iPad heeft aangeschaft.