Prijzen omtrent iPad

Wij bieden in onze webshop alleen de Apple iPad 32GB in de kleuren Space Gray, Silver & Gold aan. Dit is tevens het adviesmodel voor een iPad, gezien de kwaliteit- prijs-verhouding.

De nieuwste iPad kost in de winkel €409,-. Deze iPad kunt u bij ons bestellen voor €359,92. Dit is exclusief een iPad case/cover, een verzekering en eventueel andere accessoires.

De webshop vind u hier, uitleg over het bestellen vind u onder het kopje webshop.

Verzekering

U dient de iPad ook meteen laten verzekeren. Deze verzekering is bij smart2scool en bedraagt €119,- en kent een looptijd van 3 jaar.

Mocht u voor deze verzekering kiezen, dient dit bedrag eenmalig volledig betaald te worden bij aanschaf van de iPad. Een STM Case Dux is hierbij verplicht.

LET OP: Dit dient binnen 2 weken na aanschaf te gebeuren. Dit komt doordat er op het moment van het plaatsen van de aanvraag voor een huur/koop overeenkomst er nog geen serienummer van de iPad bekend is.

Het aanvragen van de verzekering kunt u via deze link doen:

http://afsluiten.smart2scool.nl 

Otterbox Case

U kunt via onze webshop ook een iPad case bestellen. Bij een huur-koop regeling (betalen in termijnen) is deze iPad case verplicht, deze zit inbegrepen in de huur-koop overeenkomst.

Het betreft een Otterbox Case voor de iPad en bedraagt €44,95.

Meer informatie over de Otterbox Case kunt u hier vinden.