Prijzen omtrent iPad

Wij bieden in onze webshop alleen de Apple iPad 2019 32GB(of 128GB) in de kleuren Space Gray, Silver & Gold aan. Dit is tevens het adviesmodel voor een iPad, gezien de kwaliteit- prijs-verhouding. De nieuwste iPad kost in de winkel €359,-. Deze iPad kunt u bij ons bestellen voor €317. Dit is exclusief een iPad case/cover, een verzekering en eventueel andere accessoires. De webshop vind u hier, uitleg over het bestellen,  vindt u onder het kopje webshop.

Verzekering

U dient de iPad ook meteen laten verzekeren. Deze verzekering is bij smart2scool en bedraagt €119,- en kent een looptijd van 3 jaar. Mocht u voor deze verzekering kiezen, dient dit bedrag eenmalig volledig betaald te worden bij aanschaf van de iPad. Een Otterbox-hoes is hierbij verplicht. LET OP: Dit dient binnen 2 weken na aanschaf te gebeuren. Dit komt doordat er op het moment van het plaatsen van de aanvraag voor een huur/koop overeenkomst er nog geen serienummer van de iPad bekend is. Het aanvragen van de verzekering kunt u via deze link doen: http://afsluiten.smart2scool.nl  Als u een iPad via de webshop bestelt, heeft u daar de mogelijkheid om direct een verzekering af te sluiten.

Otterbox Case

U kunt via onze webshop ook een iPad case bestellen. Bij een huur-koop regeling (betalen in termijnen) is deze iPad case verplicht, deze zit inbegrepen in de huur-koop overeenkomst. Het betreft een Otterbox Case voor de iPad en bedraagt €48,95.

iPad

Dit delen: