Prijzen omtrent iPad

Wij bieden in onze webshop alleen de Apple iPad 2019 32GB(of 128GB) in de kleuren Space Gray, Silver & Gold aan. Dit is tevens het adviesmodel voor een iPad, gezien de kwaliteit- prijs-verhouding. De nieuwste iPad kost in de winkel €359,-. Deze iPad kunt u bij ons bestellen voor €317. Dit is exclusief een iPad case/cover, een verzekering en eventueel andere accessoires. De webshop vind u hier, uitleg over het bestellen,  vindt u onder het kopje webshop.

Verzekering

U dient de iPad ook meteen laten verzekeren. Deze verzekering is bij smart2scool en bedraagt €119,- en kent een looptijd van 3 jaar. Mocht u voor deze verzekering kiezen, dient dit bedrag eenmalig volledig betaald te worden bij aanschaf van de iPad. Een Otterbox-hoes is hierbij verplicht. LET OP: Dit dient binnen 2 weken na aanschaf te gebeuren. Dit komt doordat er op het moment van het plaatsen van de aanvraag voor een huur/koop overeenkomst er nog geen serienummer van de iPad bekend is. Het aanvragen van de verzekering kunt u via deze link doen: http://afsluiten.smart2scool.nl  Als u een iPad via de webshop bestelt, heeft u daar de mogelijkheid om direct een verzekering af te sluiten.

STM Dux Case

Wij raden aan om naast de iPad een STM Dux Case als extra bescherming voor de iPad aan te schaffen. De meeste verzekeringen stellen dit ook als voorwaarde.
De STM Dux Case is een hoes die ook het glas van de voorkant beschermd.

iPad

Dit delen: