Gespreid betalen via Huur

U kunt kiezen voor gespreid betalen via een huurconstructie. Als u hiervoor kiest gaat u rechtstreeks een overeenkomst aan met Smart2Scool. De maandelijkse termijnen zullen door hen geïncasseerd worden. Als u kiest voor huur en deze optie aanklikt, dan wordt de Ga verder knop geblokkeerd. De bestelling loopt dan namelijk niet via deze Choose IT portal, maar via de portal van Smart2Scool: Klik op deze link en plaats daar uw bestelling.

U overweegt of heeft zojuist een device besteld op basis van verhuur, maar wat houdt dit eigenlijk in?

Smart2Scool verhuurt het apparaat aan u en u betaalt daarvoor een maandelijks bedrag. Het is mogelijk om aan het einde van de huurperiode het apparaat voor een nominaal bedrag over te nemen. Vooraf betaalt u een borg, indien u wenst het apparaat over te nemen valt de borg vrij ten gunste van de verhuurder.

Belangrijk om te weten:
– Betaling geschiedt door middel van een automatische incasso rond de 25e van de maand.
– Opzeggen tussentijds is mogelijk, de afkoopprijs bedraagt de som van alle nog te betalen maandbedragen.
– Het is niet toegestaan zelf reparaties of hardware matige onderhoudswerkzaamheden uit te (laten) voeren aan de apparatuur zolang de huur loopt.
– Softwarematige onderhoudswerkzaamheden, denk aan het installeren van updates, mogen wel zelf worden uitgevoerd.
– In geval van diefstal en/of schades door onzorgvuldig omgaan met de apparatuur zijn de kosten geheel voor eigen rekening. Indien er een optionele Smart2Scool verzekering is afgesloten zijn veel ongevallen wel gedekt. (zie voorwaarden)
– U dient een huurovereenkomst en incassomachtiging te tekenen met Smart2Scool.
– U dient uiterlijk op de laatste dag van de looptijd het apparaat in te leveren bij Smart2Scool in dezelfde staat als het is afgegeven, behoudens normale slijtage en veroudering. Tenzij u overweegt de borg vrij te laten vallen ten gunste van Smart2Scool.

Bij eventuele aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Smart2Scool.