Huurkoop

De iPad is een kostbaar apparaat. Door middel van een huurkoopconstructie is gespreid betalen mogelijk. We willen in geen geval dat de aanschaf van een iPad een belemmering is voor ouders voor aanmelding of inschrijving op onze school. Mocht u dat wel zo ervaren, dan zullen we alles in het werk stellen om samen met u een haalbare regeling te treffen.

Vanuit de Roncalli Mavo bieden wij ouders en leerlingen een iPad met een huur-koop constructie aan. Dit houdt in, dat wij u de mogelijkheid bieden om een iPad met gespreide betaling af te betalen.

Hierbij kunt u kiezen om de iPad in 10 termijnen a 36,10 euro of 20 termijnen a 18,05 euro af te betalen. Hierbij staat 1 termijn voor 1 maand.

U kunt dit aanvragen via een formulier op de webshop: https://roncallimavo.choose-it.nl/

U komt dan op de inlog pagina van de webshop terecht, als u daar ingelogd bent kunt u onderaan op de home-pagina het formulier terugvinden.

Let op: Om voor de huurkoop regeling in aanmerking te kunnen komen, dient u voor 14 augustus een aanvraag te hebben ingediend via bovenstaand formulier.

Na het verwerken en controleren van de aanvragen, krijgt u in de loop van de vakantie een uitnodiging om de iPad op 24 augustus (onder voorbehoud, hier ontvangt u nader bericht over na de aanvraag) te kunnen komen ophalen.

Nadat u via de webshop een aanvraag voor een iPad met huurkoopregeling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging via de mail. Dit is een bevestigingsmail dat het ingevulde aanvraagformulier ontvangen is. U ontvangt later dus nog een bericht, over het ophalen van de iPad.

In dit bericht zal u tevens gevraagd worden om een huurkoopovereenkomst en machtigingsformulier te ondertekenen.
U kunt deze eventueel alvast uitprinten en zo uitgebreid mogelijk ingevuld op sturen naar:
Roncalli Mavo
t.a.v. iPads
Tattistraat 3-5
3066CE Rotterdam