Choose IT (Centralpoint) levert een iPad standaard met garantie. Indien uw iPad defect is en het valt binnen de garantie dan kunt u hieronder terugvinden welke stappen u kunt volgen.

Wat valt er onder de garantie?

Mocht er iets met de iPad aan de hand zijn, valt dit niet altijd meteen automatisch onder garantie. Via deze link kunt u terug vinden wat er precies onder garantie valt: Apple garantie. Over het algemeen vallen alleen fabricage defecten onder de garantie.

Let op dat er gesproken word over 1 jaar garantie, maar als u de iPad bij Choose-IT heeft besteld, krijgt u 3 jaar garantie op de iPad.

Binnen 1 jaar na aanschaf:

Mocht er binnen een jaar na aanschaf van de iPad sprake van een defect zijn, dan lopen de stappen omtrent garantie via Centralpoint (Choose-IT). Centralpoint is een Apple Premium Service Provider en handelt in principe de garantie af. Indien de iPad defect is en het valt binnen de garantie, dan kunt u uw iPad aanmelden via de webshop van Choose-IT.

Garantie binnen het 2e en 3e jaar na aanschaf:

Microfix dekt de garantie het eerste jaar na aanschaf van de iPad en infotheek levert zelf de garantie binnen het tweede en derde jaar na aanschaf van de iPad. Indien de iPad binnen het 2e en 3e jaar na aanschaf defect raakt, dan kunt u de iPad aanmelden via uw account van de webshop (link) via “Mijn Account” – “bestellingen” – “Details” – “retour melden”. U kunt ook direct contact opnemen met de klantenservice van Educatie Store: https://edu.4launch.nl/roncallimavo/336/contact

Aanschaf anders dan bij Centralpoint:

Mocht u de iPad ergens anders dan bij Centralpoint (Choose-IT) hebben gekocht, verwijzen wij u naar het bedrijf waar u de iPad heeft aangeschaft.

iPad

Dit delen: