Voorlichting

Leuk dat je op de website komt kijken en geïnteresseerd bent in onze school!

Op de site kom je van alles te weten over de school, de vakken, hoe we werken en vooral waarom de Roncalli mavo zo’n leuke school is.

MDS_Roncalli Mavo_sept_15_-37

Voorlichting

De komende maanden kun je op verschillende manieren met ons kennismaken. Ook zijn er mogelijkheden om de sfeer op school te komen proeven.

Scholenmarkten

De Roncalli mavo is vertegenwoordigd op de verschillende scholenmarkten in Rotterdam-Oost, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Op deze scholenmarkten kun je al je vragen stellen aan medewerkers van de Roncalli mavo en foldermateriaal meenemen dat je thuis nog eens rustig door kunt nemen.

Proeflessen

Op woensdagmiddag 15 januari 2020 en op woensdagmiddag 05 februari 2020 worden proeflessen aangeboden. Op deze middagen geven leerlingen een presentatie over de school en volg je drie lessen bij verschillende docenten en verschillende vakken. Op deze pagina kun je je digitaal inschrijven voor de proeflessen.

Opendag

Op zaterdag 1 februari 2020 is de open dag van de Roncalli Mavo. Van 10.00 uur tot 14.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met medewerkers en leerlingen, de sfeer te komen proeven en al je vragen te stellen.

We hopen je op een van bovenstaande momenten te ontmoeten en persoonlijk kennis met je te maken!