Aanmelden proeflessen

In december, januari en februari kunnen basisschoolleerlingen deelnemen aan onze proeflessen. Tijdens deze middagen volgen de leerlingen 3 lessen bij verschillende docenten. Ze krijgen op deze manier een indruk van de Roncalli Mavo in het algemeen en het voortgezet onderwijs in het bijzonder. Daarnaast krijgen de leerlingen een voorlichting over de Roncalli Mavo door leerlingen van de Roncalli Mavo die op dit moment in klas 1 zitten.

Tijdens de proeflessen is het voor ouders mogelijk om op de Roncalli Mavo te wachten tot de proeflessen afgelopen zijn. Aan de coördinator van leerjaar 1 kunt u dan al uw vragen stellen.

In verband met de organisatie vinden we het prettig als leerlingen van tevoren aangemeld worden voor onze proeflessen. Het aanmelden kan door op onderstaande link te klikken.

Inschrijfformulier proeflessen woensdag 9 december 2020 13:30-15:00 uur

Inschrijfformulier proeflessen woensdag 20 januari 2021 13:30-15:00 uur

Inschrijfformulier proeflessen woensdag 10 februari 2021 13:30-15:00 uur

Naast het volgen van proeflessen is het mogelijk om een kijkje te nemen in de school, terwijl de school in bedrijf is. Dit wordt echter niet op vaste momenten aangeboden. Voor een persoonlijke rondleiding kunt u dit formulier invullen.