Op dinsdagavond 9 februari zullen wij een digitale voorlichting geven over onze school en ons onderwijs. Deze voorlichting is met name bedoeld voor ouders van geïnteresseerde leerlingen, maar natuurlijk zijn de leerlingen ook van harte welkom om de digitale voorlichting bij te wonen. Tijdens de voorlichting is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Via het digitale aanmeldformulier dat u treft onder onderstaande link, kunt u zich aanmelden voor de digitale voorlichtingsavond. Tevens kunt u in de aanmelding voor deze avond alvast vragen doorgeven, waar wij in de digitale voorlichting op in kunnen gaan. Wij zullen u vervolgens een uitnodiging sturen voor deze avond. Graag hopen we u op dinsdag 9 februari te spreken.

Presentatie

De digitale voorlichtingsavond heeft inmiddels plaatsgevonden. Aan de hand van een digitale presentatie heeft mevrouw Jong het verhaal van de Roncalli Mavo verteld. 
Indien u naar aanleiding van de presentatie vragen heeft, kunt u contact opnemen met mevrouw Jong (vjong@roncallimavo.nl). 

Dit delen: