Welkom en voorlichting

Beste bezoeker,

Welkom op de website van de Roncalli mavo!
Leuk dat je op de website komt kijken en geïnteresseerd bent in onze school. Op de site kom je van alles te weten over de school, de vakken, hoe we werken en vooral waarom de Roncalli mavo zo’n leuke school is.

MDS_Roncalli Mavo_sept_15_-37

Voorlichting

De komende maanden kun je op verschillende manieren met ons kennismaken. Ook zijn er mogelijkheden om de sfeer op school te komen proeven.

  • De Roncalli mavo is vertegenwoordigd op de verschillende scholenmarkten in Rotterdam-Oost, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Op deze scholenmarkten kun je al je vragen stellen aan medewerkers van de Roncalli mavo en foldermateriaal meenemen dat je thuis nog eens rustig door kunt nemen.
  • Op woensdagmiddag 30 november en woensdagmiddag 18 januari worden proeflessen aangeboden. Op deze middagen geven leerlingen een presentatie over de school en volg je drie lessen bij verschillende docenten en verschillende vakken. Op deze pagina kun je je digitaal inschrijven voor de proeflessen.
  • In januari zijn er 2 open dagen op de Roncalli mavo. Je bent welkom op vrijdag 27 januari tussen 16:00 en 20:00 uur en op zaterdag 28 januari tussen 10.00 uur en 14.00 uur.
  • Op verschillende woensdagmiddagen en vrijdagochtenden worden school-safari’s aangeboden. Tijdens de “safari” krijgen geïnteresseerde leerlingen en ouders van leerlingen een rondleiding door een school die in bedrijf is en kun je oog in oog komen te staan met leerlingen en docenten in hun natuurlijke omgeving. Voor de school-safari (link) kun je je opgeven via de website.
  • Op woensdagavond 8 februari 2017 wordt op de Roncalli mavo een voorlichting gegeven aan de ouders van geïnteresseerde leerlingen. De inloop is vanaf 19.00 uur en de voorlichting start om 19.30. Deze avond is zonder aanmelding te bezoeken.

 

We hopen je op een van bovenstaande momenten te ontmoeten en persoonlijk kennis met je te maken!